Searching..
CABARAN KOMIK ONLINE MALAYSIA KE - 9


karya peserta
Tahsin Tarabas

Bunga Telang

Perkahwinan membawa kepada kesatuan yang indah antara pasangan, namun sejauh manakah seorang suami sanggup berkorban untuk isterinya..

Baca
Fatehery

Wujudkah Zombie?

Sejak kejadian sesuatu kes, Safwan sering memikirkan kewujudan zombi. Takdir memberikan jawapan mengenai kewujudan zombi wujud atau tidak...

Baca
Ahmad Random

Bangkit

Awang dikejutkan apabila satu kampung bertukar menjadi mayat hidup/zombi lalu bergegas pulang mencari keluarganya..

Baca
Feettri Ibrahim

Zombi Hutan Pawana

Zachariah Ahad dan Richard Teo telah diupah untuk menyiasat kehadiran zombi di Hutan Pawana. Richard berasa sedikit sangsi namun Zachariah percaya yang zombi itu wujud. Berjayakah mereka membongkar kebenaran disebalik Zombi Hutan Pawana?

Baca
LuqmanRais

Manusia Terakhir

Insiden letupan besar yang berlaku di sebuah makmal rahsia yang terletak di negara China mengakibatkan berlakunya penularan wabak Virus Z (ZOMBIE) sehingga ke pelusuk dunia sehingga mendesak para pemimpin dunia mengambil langkah drastik untuk lupuskan umat manusia dari muka bumi..

Baca
Ayaka Wani

Tupperware Mak

Virus zombie melanda di bandar dan kampung halamannya semakin mengganas. Mak Ana risaukan Tupperware Ana hancur sebabkan zombie itu..

Baca
Ahmad Random

Oh Azura!

Di akhir hari persekolahan, Aiman berhasrat untuk meluahkan perasaannya pada Azura akan tetapi secara tiba-tiba mereka diserang zombi...

Baca
Fatehery

Game

Naufal telah disedut ke sebuah permainan tanpa apa - apa maklumat, harus menghapuskan zombi bersaiz gergasi. Bagaimana beliau mahu melepaskan diri..

Baca
Emell

Bebas

Mengisahkan seorang lelaki dewasa bernama Azam yang menimpikan sebuah dunia dimana wabak zombie menyerang. Pada suatu hari..

Baca
Aqilz

Zombi..?

Dikhabarkan bahawa penyakit zombi merebak secara tiba-tiba. Harith dan rakan sekerjanya ditugaskan untuk mengawal kawasan yang dikuarantin bagi mengelakkan penyakit zombi itu merebak keluar sehingga wabak ini selesai

Baca
Aiman

Zombie : Harapan

keinginan lina untuk pergi sangat tinggi kerana tekanan oleh orang disekelilingnya. tambahan pula dunia sekarang dah dipenuhi dengan zombie,..

Baca
Mikhael Ilman

Zombie Kelasku

Ada pelajar baru di kelas Sabrina bernama Mat Zom. Eh? Mat Zom seorang zombie? Bolehkah zombie belajar di sekolah?

Baca
Aiman

Zombie : Jatuh

Satu pasangan muda yang berusaha untuk memulihkan kuala lumpur dari wabak zombie. Namun untuk mencapai objektif tersebut mereka terpaksa..

Baca
Aqiff

Keutamaan

"KEUTAMAAN" kerjasama dalam pasukan atau "KEUTAMAAN" menyelamatkan diri sendiri? Pilihan di tangan mereka!..

Baca
Albedo Concared

Misi Zombi Membetulkan Realiti

Zombi mendidik masyarakat, mengamalkan amalan yang harmoni...

Baca
Hidayatz

Ada Zombi?

Kisah dua beradik yang terserempak dengan zombi di rumah mereka.

Baca
Munkee

Pelarian terakhir

Seorang pemuda cuba untuk selamatkan diri dari di zombie dalam bandar..

Baca
korewadhiya

Zombi Malam Jumaat

Sekumpulan budak sekolah mendengar kisah hantu zombi yang berlaku pada malam jumaat lepas di sekolah mereka, namun adakah kisah ini betul-betul benar?

Baca
ZFR

Ikatan Abadi

Ami diselamatkan oleh Amer dan rakannya di dalam dunia yang di ambang kemusnahan. Bersama- sama mereka, berusaha menyelamatkan dunia dengan satu harap..

Baca
Yusmirahhh

Perjalanan

Disebabkan wabak zombi yang melanda, Hazim mengambil keputusan untuk pulang ke kampung setelah rumahnya dikepung zombi...

Baca
Voltraone

Lawak Rawak: Zombi

Sebuah komik komedi pendek yang mengisahkan tentang karenah masyarakat mengenai zombi dan bukan hanya tentang zombi semata-mata...

Baca
Voltraone

CYBERKASA - Misi: CYBERZOMBIE

CYBERKASA telah diarahkan untuk menyiasat dalam kes kegiatan penyalahgunaan biologi. Apabila CYBERKASA telah tahu tentang motif mereka..

Baca
Voltraone

Tujuan Hidup

Julia menceritakan kepada Rafiq tentang bagaimana Julia dan ayahnya cuba menyelamatkan diri dari ancaman zombi yang telah dilanda dunia pada 10 tahun..

Baca
Oz Ishak

Aku Mahu Pulang

Perol memenangi 'barang' misteri dalam bidaan atas talian, namun 'barang' tersebut membawa masalah padanya...

Baca
Harumi

Pengorbanan

Mengisahkan profesor jahat yang ingin menyerang bandar Metro menggunakan zombie ciptaannya. Oleh itu pasukan ejen rahsia Metro perlu melindungi bandar..

Baca
Ammar Solihin & YukiFaraXIII

Mekapokalips

Demi menambah bekalan makanan dan perubatan yang semakin berkurangan, Far dan Hani terpaksa menyamar sebagai zombi untuk menyeberang..

Baca
Afiq Pro

Zombie diperbuat daripada murid sekolah

Kita perlulah berwaspada walaupun kita percayai.

Baca
Candle

Lah Zombi

Seorang budak yang bertarung melawan zombi untuk bertahan hidup

Baca
Topekcomics

Bie_Ruk: Jeri Kembali Beraksi

Kisah Jeri dalam menghadapi serangan zombi haiwan peliharaan kenalannya, nuraminah. seorang anak tokey air kelapa...

Baca
Syamil Kachak

Pemburu Nyawa

Apabila terjaga daripada tidur, Mior, seorang remaja yang berani telah dikejutkan dengan wabak zombi. Mior bersama rakannya, Haikal tekad untuk..

Baca
Bibi Nuha

Robotik X Zombie

Kisah ini menceritakan tentang seorang gadis bernama Leah bersama rakannya melawan Raja Zombie. Leah secara tidak sengaja terpaksa menjadi Cyborg...

Baca
KiBO

Angolmois

Unit Khas diwujudkan bagi menghadapi makhluk-makhluk misteri yang muncul secara tiba-tiba. Kali ini, mereka berhadapan dengan makhluk dari ramalan..

Baca
Na7mi

Belot

Setelah banyak dugaan yang dihadapi, Remi dan rakan-rakan akhirnya mendapati yang diantara mereka merupakan punca wabak zombi gigi durian. SIAPAKAH..

Baca
Team Milfiy

Lobak Lawan Zombi

Kai dan kawannya, Taigra yang merupakan pelajar Tadika Permai Aman digemparkan dengan wabak zombi di tadikanya. Mereka bersama Cikgu Amri menempuhi...

Baca
Cpelukis

Aku, Zé..

Zé, Remaja Zombi yang sering dibuli, Merasakan ada diskriminasi dan jurang besar di antara layanan yang diterima manusia dan zombi meskipun hidup...

Baca
Meshelia

Percaya

Kisah di mana sebuah langkah baharu bagi seorang pelajar darjah 6, Aidan bersama-sama kawannya, Zaid untuk memulakan hidup baharu yang penuh mencabar...

Baca
DannyDA

Hidup Berkerja: Overtime!

Sharif, Raja, Sarah, Mel dan Encik John sedang bersedia untuk menutup kedai bakeri pada pukul 10 malam.

Baca
Ahmad Random

Anak Zombi

20 tahun yang lalu dunia diancam wabak zombi sehingga melenyapkan 50% populasi dunia dan dikenali sebabgai perang zombi...

Baca
Azeem Razali

TAMA : Tak Mati

Ani merupakan seorang gadis cilik berumur 10 tahun. Dia tidak disukai oleh kawan sekelasnya kerana mempunyai perangai pelik. Hidup Ani berubah setelah..

Baca
Stefan

Menjangkau waktu

Peperangan telah berlaku di Malaysia, bom nuklear telah dijatuhkan dan mengakibatkan manusia menjadi zombie. Jalan penyelesaian yang diambil adalah...

Baca
Fuhail

Menentang Gelombang Zombi

Akibat perbuatan seorang pelajar yang kebosanan, Nabilah dan Yvonne perlu menghindari gelombang zombi dan cuba untuk menyelamatkan keadaan daripada...

Baca
Topekcomics

Buapak Segala Zombi

Kisah Barai yang menjadi buapak kepada zomba-zombi yang menyerang bandarnya.

Baca
Mangetsu Kizuna

Zombi Hibrid

Negara Malaysia yang di asingkan kerana wabak zombi yang berpunca daripada kemalangan di makmal.

Baca
seithRUDY

Takdir Si ‘Harimau Bintang’

Mengisahkan dua orang remaja bernama Fahad dan Nizar, yang bertahan hidup di dalam dunia yang dimonopoli ‘Mayat Hidup’.

Baca
Ani Mazni

Janji

Pasangan adik-beradik, Sufian dan Aishah, berdepan detik getir apabila rumah flat kediaman mereka diserang mereka yang dijangkiti virus zombie.

Baca
Kaza

Harapan Akhir

Di dalam dunia dibanjiri zombi, Amierul menemui Deen, seorang kanak-kanak, yang bersendirian di sebuah gudang terbiar.

Baca
Ray

Eksperimen: Ex

Mengisahkan dua orang jurnalis yang sedang menemu bual di tempat pusat penyelidikan, dan sesuatu telah terjadi kerana ada seseorang membuat eksperimen..

Baca
Adi Hakimi

Renjana

Istana Suaka telah diserang oleh mayat-mayat hidup.Siapakah dalang disebalik malapetaka ini?

Baca
Ahmad Random

Abang Pulang

Setelah lima bulan di angkasa melakukan misi solo, harith pulang untuk sambut kelahiran annaknya yang pertama.akan tetapi dia dikejutkan apabila dunia

Baca
Immz

Destinasi Terakhir

Mengisahkan dua sahabat Zack & Ash yang sedang melalui zaman Apokalips Zombi. Suatu hari mereka menjalankan misi ke Eon Mall untuk mendapatkan kasut Limited Edition Nike...

Baca
Abc123

Cintaku, Ai

Amin menemukan seekor kucing liar yang sakit lalu dia membawa ke klinik haiwan untuk merawatnya, akan tetapi kucing itu membawa kepada bahaya yang...

Baca
MFI

Pemakan Zombie

Chi melarikan diri dari serangan mayat hidup dengan tidak sengaja ia bertemu seorang bocah yang sedang makan meggi...

Baca
LittleAurora

Lakonan

Umar, seorang budak lelaki yang fanatik dengan benda ghaib sentiasa mencari helah untuk menakutkan kawan-kawannya . Namun suatu hari helahnya..

Baca
Amirul Ain

Bang Mat dan Razi - Kampung Zombi

Bang Mat sebagai pendekar raja dan Razi pembantu pendekar diutus raja ke Kampung Ketuaq untuk menyelesaikan masalah sumpahan mayat hidup..

Baca
Hanzq_143

Infeksi

Setelah tersebarnya satu virus misteri di bandar Putrajaya, hampir keseluruhan penduduk di sana telah dijangkiti oleh virus tersebut yang telah menyebabkan mereka berubah menjadi Zombie. Keadaan tersebut telah menyebabkan ramai ahli keluarga terpisah termasuklah Ahmad. Ahmad menyangka hanya dirinya yang terselamat dari serangan virus di bandar tersebut..

Baca
Shishilion

ZRF

Kisah agen ZRF dalam misi untuk mencari dan menyelamat mangsa zombi untuk dirawat .

Baca
Auni H.

Punca

Kisah tentang kembar perempuan, Najah dan Najwa yang merupakan antara orang yang terselamat dari penyakit berjangkit zombie..

Baca
Najmi

Zombiman

Zombiman adalah seorang pembunuh upahan yang asal-usulnya masih misteri. Dia tidak pernah sama sekali mengambil berat tentang perkara itu..

Baca
Senipip

Huru Hara Apokalips!

Dalam sebuah dunia fantasi Melayu, huru hara zombi telah berlaku. Annie, seorang pemastautin yang berasal dari eropah melakukan rutin hariannya pulang..

Baca
Stefan

Resonansi

Satu mayat telah ditemui pada suatu pagi dan dipercayai bahawa ia adalah perbuatan zombie. Rashid dan Zack menyiasat perkara ini dan akhirnya dalang disebalik kejadian itu ditemui

Baca
Nasrulhaq

Level 24

Tuhan tidak mempertemukan dua orang tanpa sebab..ad sekadar ujian dan ada sebagai ??

Baca
Kasturi

Pendekar Dunia Maya

Pendekar Dunia Maya,merupakan permainan simulasi realiti maya yang bertemakan pertarungan.Pemain dapat memilih pelbagai watak seperti pendekar melayu,zombie,makhluk mutasi,gergasi dan banyak lagi.Setiap watak mempunyai kelebihan dan kekurangan.

Baca
Zursof

Alamak! Zombie!!!

Alamak! Zombie!! Mimpi menjadi nyata?! Lyana melihat zombie di depannya, semua menjadi huru-hara. Di saat Lyana dalam bahaya, seorang lelaki misteri menyelamatkannya. Siapakah dia?

Baca
Hideaki

Sayangku, Puteri

Bermula dengan perselisihan faham biasa antara suami isteri di hari semalam, tiada “maafkan saya” terungkap dari pihak si suami. Keesokannya, si suami bermasam muka manakala si isteri seperti biasa. Tanpa disangka, bandar mereka diserang oleh sekumpulan zombi yang tidak diketahui asalnya...

Baca
Starzry & Najib

Sesal

Penyesalan seorang anak terhadap ibunya sebelum bertukar menjadi zombie

Baca
Rozul

Pulang

Soleh,pemuda yang cuba untuk selamatkan orang kampungnya dari kutukan mayat hidup.

Baca
Afeezaheed X Komiksdan

Zlat

Sekumpulan pesilat yang bertanding di peringkat kebangsaan dikejutkan dengan musuh yang mempunyai kekuatan luar biasa.

Baca
Awanseni

Pseudoantidot

Dunia semakin tenat dengan ancaman virus zombi, dan dunia memerlukan seorang wira. Lut, seorang doktor genius, adalah satu satunya harapan manusia untuk mencipta antidot zombi..

Baca
Stefan

Mana Perginya?

Dakgi dan Husin merupakan kawan bersama-sama mencari rezeki. Namun telah bertemu musibah ketika perjalanan pulang

Baca
Stara

QADR

Setelah 7 tahun terperangkap di daerah zon merah, sekumpulan manusia akhirnya akan diselamatkan oleh pihak berkuasa. Persoalannya, mampukah mereka semua keluar dengan selamat?..

Baca
Riku.Z

Transfigurasi

Disebalik konspirasi, segala kebaikan akan diperhatikan oleh mata-mata disebalik tirai kegelapan. Penciptaan penawar kanser oleh Dr. Iskandar telah disabotaj oleh ejen intelek negara asing menyebabkan huru-hara berlaku di seluruh dunia dengan tujuan tertentu.

Baca
Voltraone

Detik Terakhir

Walau hanya secebis kenangan, ia membawa seribu satu makna bagi orang yang tersayang walau di penghujung hayat.

Baca
Khaalis

Kesilapan

Cerita ini mengisahkan tentang seorang lelaki yang merupakan bekas saintis yang terkenal. Dia hidup bersama isterinya dan seorang anak lelaki yang comel. Namun, hidup mereka tidak bahagia sejak lelaki itu mula menjalankan satu eksperiman yang membahayakan..

Baca
Aniff Zazali & Majime

Adam

Seorang murid tahun satu yang diejek dengan gelaran "Adam Zombie".

Baca
Jiwazuro

Pulang

Kisah Fauhad, seorang suami, yang mengimbau kembali kenangan bersama isterinya Nafla.

Baca
Fuhail

Wujudkah Zombi?

Dalam Perpustakaan di sebuah sekolah menengah, seorang pelajar bernama Tiha telah menangkap dua pelajar sekolah rendah membaca buku zombi. Mereka ketakutan akan Zombi dan Tiha memberitahu asal-usul zombi yang ringkas kepada mereka..

Baca
Alleya

Tembak Mati

Dihadapi masalah hidup, Mary terserempak dengan Lianne, Jasmine dan Nina yang mungkin tidak jauh beza situasi dengannya. Mengisahkan tentang penerusan hidup berlatarkan dunia di mana kegelisahan manusia dicerminkan melalui bentuk makhluk buruk..

Baca
King Shu

Tebing di Barat, Timur diundang mimpi.

Seorang ibu yang cuba mencari "hari indah" dikala malapetaka.

Baca
Ajim

Zombie pemusnah

Seorang kanak kanak telah kehilangan datuknya kerana dimakan zombie, dimanakah dia akan tinggal selepas ini???

Baca
Candle

Pemain

Seseorang yang berumur 24, telah menerima pakej yang misteri tidak tahu asal usulnya, dan apabila dia telah selesai muat turut file tersebut sesuatu yang tidak terjangka terjadi.

Baca
Asfiyuki

Tukang Penghantar Barang

Bagi Naim, kerjayanya di Apocalypse Runners tidak lebih dari sekadar sebuah punca pencarian - sehingga sebuah insiden mendidiknya bahawa tugasnya itu membawa makna lebih dari yang disangka.

Baca
Wheatweeb

Zarapan

Jaia tidak ada pencapaian di dalam hidup dia. Tetapi, adakah dia akan mencapai sesuatu di dalam kematian dia?

Baca
Mrs Rabbit

Bunga

Raya dalam perjalanan mencari bunga untuk Toknya. Bunga yang sangat istimewa ditemukan oleh Raya.

Baca
MoShAr

Misi

Runz dalam perjalanan mencari adiknya yang telah hilang sejak sekian lama. Dia akhirnya tiba di sebuah permukiman yang dilanda sebuah musibah. Satu raksasa zombie telah menyerang kawasan permukiman itu dengan zalimnya. Runz menawarkan diri untuk membantu menghapuskan zombie tersebut...

Baca
Haziq

Bandaraya Zombie

Pada zaman akan datang, dunia akan dilanda dengan ramai zombie, jadi tiada siapa akan bertahan. Tidak kira di bandar atau desa, Haziq dan kumpulan "Selamat Masyarakat Bandar" akan melindungi pesakit dan orang ramai daripada serangan virus zombie.

Baca
Zik

Ancaman

Johan yang sentiasa dibuli akibat kehilangan ibu bapa nya membuat dia menyimpan dendam. NANTIKAN TINDAKKAN YANG BAKAL DILAKUKAN OLEH JOHAN SEPANJANG PERJALANAN CERITA INI.

Baca
Siddiq

Virus Aneh

Kisah ini memaparkan mayat hidup yang dipanggil 'Zombi' berkeliaran untuk mencari manusia yang masih hidup untuk melapah daging manusia . Sampai bila wabak ini akan masih berterusan?

Baca
Fa004

Semudaya

Demi mencari rezeki, seorang pemuda merantau ke luar negeri. Namun, keadaan di situ tidak seperti yang disangka.

Baca
HaiART

Jombi

Setelah kehilangan segala-galanya akibat serangan zombie, dia putus harapan untuk terus hidup. Tanpa disangka kucing kesayangannya muncul kembali menjadi zombie

Baca
Afifah fuad

Menahan Diri

Nasrin gagal menahan diri dan menyebabkan dia dan abangnya dikejar oleh sekumpulan zombi. Tanpa mereka berdua sedar, ada makhluk lain yang juga dalam proses menahan diri dari perkara yang serupa.

Baca
Ahmad Random

Kau Sempurna

Angkara kehilangan kakinya dan dibuang rejimen, radhi nekad menyerah diri kepada zombi, tetapi takdir mengubah nasibnya.

Baca
Aronz

Karma

Negara dilanda Wabak penyakit (ZID2) menyebabkan kekacauan seluruh malaysia, dimana seorang pemuda menyelamatkan seorang kanak-kanak yang menjadi mangsa kekacauan tersebut.

Baca
Aronz

Memori Terakhir

Seorang pemuda yang baru pulang dari misi mencari gambar terakhir beliau bersama ibu dan adiknya..

Baca
SMoto & FA004

Hilang

Di sebuah kampung, terdapat seorang makcik yang telah menjadi zombi. Hal ini membuatkan seorang pemuda tertanya-tanya apakah punca sebenar disebalik kejadian itu.

Baca
Ipinn

Zombie Skateboard

Kisah seorang budak 12 tahun Bernama Amsyar yang sukakan bermain skateboard.Tetapi,sesuatu terjadi...

Baca
Wajie Sulaiman

Sektor C

Satu pasukan ditugaskan untuk menghantar antidot ke sektor C

Baca
Toadfrogs

9 ke 5

Sekumpulan pengembara menerokai gua untuk mencari rezeki. Tetapi ada rahsia di dalam gua itu yang mereka tak tahu.

Baca
YAS

Raya Ku Raya Mu

Menyambut hari raya aidil fitri di kampung memang dinanti-nantikan semua. Dapat berkumpul dengan seluruh ahli keluarga dan kawan-kawan. Tetapi, kenapa ada tetamu yang tak diundang semasa sambutan hari raya di kampung itu?

Baca
Niik,Is'ad,Amsyar

Tak Ada Otak

Arep, seorang manusia yang bertukar menjadi zombie ingin menghantar seekor kucing yang tercedera kepada manusia yang masih terselamat. Namun, apakah riaksi manusia sekiranya ada zombie yang mendekati mereka?

Baca
Agito & T-Man

Malam Mayat Hidup

Suatu organisasi rahsia iaitu 'Tewasaki' cuba untuk memulakan peperangan dunia menggunakan zombie. Oleh itu, ahli organisasi yang bekerja di sekolah mula menyebarkan virus zombie di sekolah..

Baca
Reen & Cole

Ibu

seorang anak yang sering bertengkar denga ibunya pada suatu ketika apabila berlakunya penyakit zombie, anak yang bernama Remy itu cuba menyelamatkan ibunya. akan tetapi pada saat-saat hujung, Remy memikirkan ibunya terkena jangkitan teesebut...

Baca
Hanz

Paradigma Z

Pasukan "Lumiere Paroxysm" yang terdiri daripada Naz, Kemboja, Naira, Eric dan Caroline sedang dalam perjalanan menuju ke kampung halaman mereka di saat wabak zombi kian tersebar. Namun, di dalam perjalanan, mereka bertemu seorang nenek bernama Nenek Puspa..

Baca
Hafiznid

Zombo

Wabak Zombie menular berpunca dari jangkitan klorofil pada tumbuhan yang terus berjangkit melalui proses fotosintesis bagi flora dan proses respirasi bagi fauna termasuk manusia. Hanya seorang saja yang tidak terinfeksi iaitu Zombo.

Baca
Dzhar

Maafkan Firdaus

Selepas bapanya ditahan keranan mempunya virus zombi di dalam badannya, kini Firdaus tinggal bersama ibunya.

Baca
Lenno

Hyacinths

"janji ya" Arze, seorang remaja yang cuba melupakan traumanya dan memulai hidup baharu sebagai zombie

Baca
Aein

Kembali

Amir merupakan seorang pelajar yang sering dibuli kerana penyakit yang dialami nya. Adakah itu hanya penyakit ataupun? Ikuti kisah seram komedi ini.

Baca
Cedi19

Akulah Zombi Tu

Dengan dunia dipenuhi dengan Zombi, Hilal telah kehilangan seorang keluarganya yang tercinta. Apa yang Hilal patut buat sebaiknya?

Baca
Nothingbutyap

Kampung Zombi

Komik pendek mengenai seorang lelaki bernama Faris dan kawan-kawannya yang musykil mengenai kewujudan zombi. mereka kemdiannya ditemukan dengan seorang pakcik tua yang mungkin mempunyai jawapan terhadap soalan-soalan mereka.

Baca
Artzazel

Maya

Perjalanan penghantar bantuan untuk ke pusat perlindungan bencana yang menempatkan kelompok manusia terakhir di Malaysia

Baca
Charkoil

Bayangan Hutan

Ben, gelandangan dari bandar berhijrah ke kampung untuk bekerja di ladang kelapa sawit Pak Zaidi. Di pinggir hutan, ada zombi yang mengekorinya. Tiada orang lain yang nampak apa Ben nampak, sehinggalah dia hilang.

Baca
shidahJO

Malam yang tidak disangka

Mia,seorang perantis di kepada Profesor Jenny di sebuah Makmal Kimia. 3 bulan profesor menghilang dan apakah kebenarannya?

Baca
Littleaurora

Punca

Wabak zombi menyerang dunia. Saintis gigih mencari punya walau sudah terang lagi bersuluh,yaitu MANUSIA

Baca
Qissime

Lif

Seorang ejen sedang menjalankan operasi mencari individu yang telah digigit zombi. Namun, ejen tersebut dihalang oleh seekor zombi ketika berada di dalam lif.

Baca
Aiman

Bawang merah bawang putih

Demi melaksanakan amanah ayahnya. Belalang rela mengorbankan dirinya menyelamatkan Merah dan Putih.

Baca
Bunga

Mimpi

Disebabkan kurang tidur, Danish terlelap lalu bermimpi ngeri yang aneh dan tidak dapat dijelaskan oleh sesiapa mahupun si pelukis, Bunga.

Baca
Zexceed

Debaran

Kisah hero membantu kawannya yang terperangkap dalam bangunan penuh zombie tingkat atas sekali. Berjayakah mereka atau sebaliknya?

Baca
Warnawani

Pilihan

Seorang lelaki menjadi zombie telah bertindak memakan isterinya.

Baca
Amiryu & Masato Kenya

Manjaku

Faris bersedih akan pemergian kucing kesayangannya, Manja namun dengan tidak disangka-sangka kucing itu bangkit kembali sebagai kucing zombie.

Baca
Ronny Cyronz

Ubi

Zombie

Baca
Rinukii

Bagi Semula Cucu Aku!

Cucu Pak Samad diculik. Bagaimanakah dia ingin menyelamatkan cucunya, Athiq.

Baca
TDM

Isyarat

Luqman trauma dan terperangkap di dalam biliknya dengan hanya berbekalkan sebilah gunting saat dunia dilanda wabak misteri.

Baca
Aiman

Maafkan Ayah

Tidak terima dengan apa yang telah terjadi pada ibunya. Arih (ayah kepada mimi) sanggup membebankan dirinya untuk menjaga ibunya

Baca

Load comments

 DISCLAIMER :No part of this website may be reproduced in any form or by any means, including photocopying, recording, or other electronic or mechanical methods without first obtaining permission from the comic artist or the admin of this website.
PENAFIAN :Tiada bahagian daripada website ini boleh diterbitkan semula dalam sebarang bentuk atau dengan apa-apa cara, termasuk fotokopi, rakaman, atau lain-lain kaedah elektronik atau mekanikal tanpa terlebih dahulu mendapat kebenaran daripada pihak pelukis komik itu sendiri atau admin website ini.